Webfactor Romania

Lansat in Romania in noiembrie 2005 si beneficiind de o infrastructura moderna si un background tehnic solid, Webfactor gazduieste astazi clienti din toata lumea, cu un accent puternic pe piata din Romania.

Pentru prima data in Romania, Webfactor ofera libertate totala de alegere a platformei sau panoului de control dorit. Toate acestea in sistem cluster pentru siguranta datelor dumneavoastra; serviciile de gazduire oferite, fie ca sunt servicii de colocare, servere dedicate sau shared hosting beneficiaza acum de infrastructura moderna, realizata cu echipamente CISCO, ExtremeNetworks si deservita de personal tehnic specializat si cu experienta vasta in serviciile de hosting/networking.

Lansat pe un segment de nisa in aria ISP, cel al serviciilor de gazduire web shared, virtuale, dedicate si colocare compania noastra se straduieste in mod constant sa ridice standardele de calitate ale serviciilor oferite. Avand o infrastructura proprie si parteneriate strategice cu unii din cei mai mari producatori de hardware si software din domeniu, incercam sa oferim servicii noi si inovatoare, fiind in pas cu ultimele noutati din domeniu.

Webfactor Romania ofera : gazduire web, gazduire shared,  servere dedicate, servere virtuale, servicii de colocare si inregistrare domenii.