Rohost Romania

Incepand cu fondarea firmei, în anul 2000, si fiind prima firma din Romania specializata pe servicii de gazduire web, echipa ROHOST a dat continuu dovada de profesionalism, dedicare si inspiratie în alegerea solutiilor oferite.

“In mediul electronic, unde companiile apar si dispar peste noapte consideram ca una dintre cele mai importante garantii este aceea a longevitatii si bineinteles a pastrarii bunului renume. Stabilitate si evolutie constanta spre nevoile clientilor.”

Pe parcursul anilor a reusit sa ofere clientilor constanta atat in ceea ce priveste calitatea serviciilor cat si prin dedicarea și dorinta constanta de imbunatatire.

“Datorita eforturilor constante de imbunatatire a serviciilor oferite, in acest moment va putem garanta o prezenta online de minim 99.9% din timp. Alaturi de disponibilitatea serviciilor, asistenta este în topul prioritatiilor noastre si facem tot posibilul sa raspundem in cel mai scurt timp nevoilor dvs.”

“Avem incredere in romani si de aceea consideram ca este important sa dam un exemplu pozitiv in aceasta directie. Mai mult, pe cat este posibil incercam sa folosim resurse 100% romanesti pentru a stimula si incuraja tot ce avem mai bun.”

Rohost Romania ofera urmatoarele servicii: gazduire web, inregistrare domenii, hosting VPS.