Rock Radio RO

rockradio.ro

Acoperire Online
Data lansarii -

Prezentare proiect

Include informatii actualizate despre postul de radio

Ne place muzica. Și ție. Pentru că muzica ne duce unde și-a imaginat artistul sau unde vrem noi. Dacă citești asta, înseamnă că ai ajuns unde ai vrut. Rockul este muzica noastră!

Și, pentru că iubim, în aceeași măsură, jazzul șii bluesul, seara, schimbăm ritmul. Rock Radio – get ready to have your world rocked!

Acoperire

Primim des întrebarea dacă suntem doar online sau și în FM, prin urmare, vă răspundem aici. Da, suntem doar online și credem că este suficient.

Pentru că FM-ul mai depășește (încă) ascultarea din online doar în mașină.
La acoperirile 4G oferite de provideri poți asculta Rock Radio de la Constanța la Timișoara cu un telefon conectat prin BT/USB la sistemul audio al mașinii.

Ca să faci asta în FM e nevoie de 10 stații de mică/medie putere, 10 licențe CNA și 10 locații de emisie. Investiția inițială ar fi de minim 100k euro, iar costurile de exploatare lunare de aproape 5-10k euro. În curând FM-ul va fi mult prea costisitor doar pentru a fi ascultat în mașină. Și asta cu pierderile de recepție inevitabile.

De altfel, noi chiar avem un jingle care spune asta ,,we're sorry, we don't have a frequency..." Știe cineva continuarea?
Info! Pentru moment nu exista posturi de radio similare!
ID Radio: #149, Publicat: 1 an in urma

Radio MPower FM

Un radio ce te rAcest post de Radio a fost deschis la începutul anului 2003, de către DJ-Extazy, totodata fondatorul si creatorul radioului M-POWER,ne-am început emisia in FM Prahovean si Dâmbovițean pe fracvența de 93,1 FM

Radio Melodia

Radio Melodia este un post de radio manele si radio petrecere online care difuzeaza in format 128 kbps (ful HD ) manele si petrecere gratuit.

Radio5 Romania

Radio5 este un post de radio online românesc care a început să emită în anul 2019. Sloganul radioului este “We play the best hits from Top 40” din anul 2019.

Radio Prahova

Statie locala axata în primul rând pe muzică, dar și pe informații de actualitate, internă și internațională.