Rock Radio RO

rockradio.ro

Acoperire Online
Data lansarii -

Prezentare proiect

Include informatii actualizate despre postul de radio

Ne place muzica. Și ție. Pentru că muzica ne duce unde și-a imaginat artistul sau unde vrem noi. Dacă citești asta, înseamnă că ai ajuns unde ai vrut. Rockul este muzica noastră!

Și, pentru că iubim, în aceeași măsură, jazzul șii bluesul, seara, schimbăm ritmul. Rock Radio – get ready to have your world rocked!

Acoperire

Primim des întrebarea dacă suntem doar online sau și în FM, prin urmare, vă răspundem aici. Da, suntem doar online și credem că este suficient.

Pentru că FM-ul mai depășește (încă) ascultarea din online doar în mașină.
La acoperirile 4G oferite de provideri poți asculta Rock Radio de la Constanța la Timișoara cu un telefon conectat prin BT/USB la sistemul audio al mașinii.

Ca să faci asta în FM e nevoie de 10 stații de mică/medie putere, 10 licențe CNA și 10 locații de emisie. Investiția inițială ar fi de minim 100k euro, iar costurile de exploatare lunare de aproape 5-10k euro. În curând FM-ul va fi mult prea costisitor doar pentru a fi ascultat în mașină. Și asta cu pierderile de recepție inevitabile.

De altfel, noi chiar avem un jingle care spune asta ,,we're sorry, we don't have a frequency..." Știe cineva continuarea?
Info! Pentru moment nu exista posturi de radio similare!
ID Radio: #149, Publicat: 3 ani in urma

Radio Flo Manele

Bun venit pe Radio Flo Manele Romania ! Suntem un Proiect la Inceput de Drum! Ne bucuram sa te avem alaturi si speram ca eforturile noastre pentru a mentine acest post de radio nu sunt in zadar. Daca esti deja ascultator fidel inseamna ca stii deja foarte multe despre noi, daca nu,iti vom explica pe...

Radio Flora TM

La Radio Flora se poate asculta muzică de calitate, decentă, in fiecare zi, fie ca este rock, pop, country, disco, uneori chiar și dance.

Radio Click Romania

Un radio care își propune să nu te plictisească și să nu te enerveze. De aceea difuzeaza muzica și nu doar hituri.

Dance Wave!

The hottest Dance and Club Music from across the Planet!