Radio Vocea Evangheliei Timisoara

Radio Vocea Evangheliei Timisoara este un post de radio crestin, infiintat in anul 1995. La inceput a emis timp de doua ore pe frecventa 88,7 Mhz, apoi pe 88,8 Mhz. Din 27 septembrie 2012 emite 22 ore pe frecventa de 92,2 Mhz.

RVE Timisoara transmite si in mediul online, live pe internet oriunde in lume muzica crestina.

Este proprietatea celor trei culte evanghelice din Romania: Cultul Baptist, Crestin dupa Evanghelie si Penticostal (Alianta Evanghelica Romania). Coordonarea administrativa a retelei se face de la sediul central aflat in Bucuresti.

Reteaua cuprinde noua statii locale care emit in fm: Bucuresti (94,2 Mhz), Brasov (94,6 Mhz), Cluj (88,3 Mhz), Constanta (104,4 Mhz), Hunedoara (98,0 Mhz), Oradea (92,1 Mhz), Sibiu (89,4 Mhz), Suceava (102,7 Mhz) si Timisoara (92,2 Mhz).

Misiunea postului este sa comunice prin media, intr-un mod relevant, valorile Bibliei astfel incat ele sa fie cunoscute si traite de cat mai multi oameni.

Publicul tinta il reprezinta persoanele care nu il cunosc suficient pe Dumnezeu, astfel incat sa aiba o relatie personala cu El, precum si crestinilor care au nevoie de restaurare, crestere spirituala bazata pe valorile Scripturii.

Ce te-a atras la Radio Vocea Evangheliei Timisoara ?

View Results