Radio Veselia

Anunt important: Radio Veselia si-a incetat transmisia live pe internet in 30 aprilie 2013, conducerea luand decizia de ai modifica numele. Mai multa muzica veche din anii 80 si 90 de la 1 mai 2013 pe Radio 90 Hit.

La trecut despre…

Radio Veselia este un radio online, realizat si sustinut de o comunitate restransa de oameni pasionati de muzica. Aici asculti muzica anilor 80, ai parte de mesaje  si dedicatii ori poti comunica pe chat alaturi de alti fani, iubitori de muzica veche.

Postul de radio nu inseamna doar DJ, mixuri live sau un playlist bine ales, el mai inseamna si locul in care poti lega noi relatii, locul unde dupa o zi de munca te poti relaxa intr-o atmosfera primitoare, familiala.

Aici nu te vei intalni cu calupuri de reclame difuzate intr-un interval scurt,  n-ai sa auzi manele iar cel mai important lucru este ca aici timp de 24 ore nu te vor stresa melodiile obosite din topurile europene  ori de peste ocean. Fiecare realizator isi creaza propriul playlist si propriul format de emisiune, astfel fiind asigurata diversitatea programelor difuzate.

Prezenta Radio Veselia pe retelele si canalele de socializare, precum si pe propriul site este de a lega noi prietenii cu ascultatorii sai, interactionand direct cu acestia fara aere de vedeta, plecand urechea la nemultumirile publicului ascultator si imbunatatind tot timpul atat prezenta web cat si continutul emisiunilor sale.