Radio Tequila Manele

radiotequila.ro

Acoperire Online
Data lansarii 2006

Prezentare proiect

Include informatii actualizate despre postul de radio

Lansat in 2006, Radio Tequila este un post de radio romanesc ce transmite exclusiv online si abordeaza cele mai diferite genuri muzicale, adresandu-se unui public variat.

La Radio Tequila online te bucuri de cea mai buna muzica romanesca si internationala si esti la curent cu stirile importante din industria muzicala. Asculta manele gratis, fara intreruperi. Astfel, vei trai o petrecere continua. Trimite dedicatii si distreaza-te mai mult. De asemenea, poti intra in comunitatea online pentru a-ti face noi prieteni. Este un post de radio online, a carui istorie este bazata in special pe experienta membrilor fondatori.

Avand ca in anul de start pentru functionare este in 2006, Radio Tequila Romania reprezinta un mod relaxant de ascultare a muzicii bune in mediul online. De asemenea, caracteristica de complexitate a postului de radio pune la dispozitia ascultatorilor patru genuri muzicale: manele, dance, hip-hop si petrecere.

Emisiuni si Echipa

Emisiuni live: Muzica non-stop. Dedicatii si preferinte muzicale.
Dj-i si Echipa Radio Tequila: Max, Aurel, Tari Sensibilul

Acoperire

Transmitem live pe Internet Online 24/7

Aplicatii IOS / Android

Aplicatie Android Radio Tequila: https://www.radiotequila.ro/RadioTequilaApp.apk
(ATENTIE aplicatia noastra se descarca direct de pe site-ul nostru.)
Info! Pentru moment nu exista posturi de radio similare!
ID Radio: #63, Publicat: 3 saptamani in urma

Stream-uri radio administrate de acelasi proprietar:

Radio Tequila Hip-Hop
radiotequila.ro
· Bucuresti, RO
Parte a radio Tequila Romania, difuzeaza NON STOP muzica Hip-Hop/Rap 100% Romanesc. Va rugam nu lasati copii sa asculte, difuzam melodii cu continut explicit necenzurate in nici un fel.
Radio Tequila Dance
radiotequila.ro
· Bucuresti, RO
Lansat in 2006, Radio Tequila este un post de radio romanesc ce transmite exclusiv online si abordeaza cele mai diferite genuri muzicale, adresandu-se unui public variat. La Radio Tequila online te bucuri de cea mai buna...
Radio Tequila Petrecere
radiotequila.ro
· Bucuresti, RO
Radio Tequila Romania a fost lansat in 2006 de catre Tequila Media. Este un proiect romanesc ce transmite exclusiv online si abordeaza cele mai diferite genuri de muzica.

Radio Ruby Dance

Post de radio romanesc ce transmite doar pe internet, fiind dedicat in exclusivitate muzicii dance si stirilor din industrie. Se adreseaza celor ce iubesc muzica pop-dance.

Radio Ruby Manele

Radio Ruby a fost infiintat in anul 2020. Postul a dat dovada de seriozitate, totul s-a transformat intr-o echipa. Aduce in casele voastre cea mai larga varietate de manele din toate timpurile.

Radio Dor de Cantec

Radio Dor de Cantec înainte de toate, este o poveste de succes. O poveste adevărată, presărată cu cântec, pasiune şi dăruire.

EnJOY Radio

Stay in your happy frequency! Un radio făcut din pasiune, cu şi despre oameni pasionaţi de ceea ce fac, implicaţi in comunitate, uniţi de muzica ce ne place.