Radio Tequila Manele

radiotequila.ro

Acoperire Online
Data lansarii 2006

Prezentare proiect

Include informatii actualizate despre postul de radio

Lansat in 2006, Radio Tequila este un post de radio romanesc ce transmite exclusiv online si abordeaza cele mai diferite genuri muzicale, adresandu-se unui public variat.

La Radio Tequila online te bucuri de cea mai buna muzica romanesca si internationala si esti la curent cu stirile importante din industria muzicala. Asculta manele gratis, fara intreruperi. Astfel, vei trai o petrecere continua. Trimite dedicatii si distreaza-te mai mult. De asemenea, poti intra in comunitatea online pentru a-ti face noi prieteni. Este un post de radio online, a carui istorie este bazata in special pe experienta membrilor fondatori.

Avand ca in anul de start pentru functionare este in 2006, Radio Tequila Romania reprezinta un mod relaxant de ascultare a muzicii bune in mediul online. De asemenea, caracteristica de complexitate a postului de radio pune la dispozitia ascultatorilor patru genuri muzicale: manele, dance, hip-hop si petrecere.

Emisiuni si Echipa

Emisiuni live: Muzica non-stop. Dedicatii si preferinte muzicale.
Dj-i si Echipa Radio Tequila: Max, Aurel, Tari Sensibilul

Acoperire

Transmitem live pe Internet Online 24/7

Aplicatii IOS / Android

Aplicatie Android Radio Tequila: https://www.radiotequila.ro/RadioTequilaApp.apk
(ATENTIE aplicatia noastra se descarca direct de pe site-ul nostru.)
Info! Pentru moment nu exista posturi de radio similare!
ID Radio: #63, Publicat: 7 luni in urma

Stream-uri radio administrate de acelasi proprietar:

Radio Tequila Colinde
radiotequila.ro
· Bucuresti Sector 3, RO
În perioada Sfintelor Sărbători ale Crăciunului Radio Tequila Colinde vă oferă tuturor celor care încă vă este de dor de copilărie o mică întoarcere în timp printre colindele care ne-au încălzit sufletele tuturor. În cur...
Radio Tequila Hip-Hop
radiotequila.ro
· Bucuresti, RO
Parte a radio Tequila Romania, difuzeaza NON STOP muzica Hip-Hop/Rap 100% Romanesc. Va rugam nu lasati copii sa asculte, difuzam melodii cu continut explicit necenzurate in nici un fel.
Radio Tequila Dance
radiotequila.ro
· Bucuresti, RO
Lansat in 2006, Radio Tequila este un post de radio romanesc ce transmite exclusiv online si abordeaza cele mai diferite genuri muzicale, adresandu-se unui public variat. La Radio Tequila online te bucuri de cea mai buna...
Radio Tequila Petrecere
radiotequila.ro
· Bucuresti, RO
Radio Tequila Romania a fost lansat in 2006 de catre Tequila Media. Este un proiect romanesc ce transmite exclusiv online si abordeaza cele mai diferite genuri de muzica.

Radio MPower FM

Un radio ce te rAcest post de Radio a fost deschis la începutul anului 2003, de către DJ-Extazy, totodata fondatorul si creatorul radioului M-POWER,ne-am început emisia in FM Prahovean si Dâmbovițean pe fracvența de 93,1 FM

Radio Melodia

Radio Melodia este un post de radio manele si radio petrecere online care difuzeaza in format 128 kbps (ful HD ) manele si petrecere gratuit.

Radio5 Romania

Radio5 este un post de radio online românesc care a început să emită în anul 2019. Sloganul radioului este “We play the best hits from Top 40” din anul 2019.

Radio Prahova

Statie locala axata în primul rând pe muzică, dar și pe informații de actualitate, internă și internațională.