Radio Taraf Manele

radiotaraf.ro

Acoperire Online
Data lansarii 15.10.2006

Prezentare proiect

Include informatii actualizate despre postul de radio

Proiectele noastre au fost și vor fi unice întotdeauna. Veți avea parte de noi surprize în curând, foarte mulți artiști vor fi prezenți aici pentru a vă încânta cu noi hituri pe care vi le recomandăm cu drag.

Colaborarea noastră este la un nivel înalt,totodată multe piese vor fi difuzate în premieră pe „Radio Taraf România” înaintea publicării pe YouTube cu reclama aferentă pentru a evita copierea în mod neautorizat.

Ne mândrim că suntem susținuți de cei mai valoroși interpreți ai manelelor și pe această cale dorim să le mulțumim că sunt alături de noi apreciindu-ne pasiunea, profesionalismul, emisiile,seriozitatea și devotamentul. În încheiere doresc să mulțumesc întregului staff pentru sprijinul oferit.

Emisiuni si Echipa

Emisiuni: Muzica non-stop, Dedicatii si preferinte muzicale
Dj-i si Echipa: Mita, Mixu, Mihai,Adita, Kristiano, Bogdan ,Adelin, Dementha, Tavilik

Acoperire

transmitem live pe Internet Online 24/7

Aplicatii IOS / Android

Android: https://bit.ly/2SGoy2s
iPhone: https://apple.co/2UxrqRA

Info: aplicatia noastra se descarca direct din Google Play sau App Store
Info! Pentru moment nu exista posturi de radio similare!
ID Radio: #68, Publicat: 7 luni in urma

Radio MPower FM

Un radio ce te rAcest post de Radio a fost deschis la începutul anului 2003, de către DJ-Extazy, totodata fondatorul si creatorul radioului M-POWER,ne-am început emisia in FM Prahovean si Dâmbovițean pe fracvența de 93,1 FM

Radio Melodia

Radio Melodia este un post de radio manele si radio petrecere online care difuzeaza in format 128 kbps (ful HD ) manele si petrecere gratuit.

Radio5 Romania

Radio5 este un post de radio online românesc care a început să emită în anul 2019. Sloganul radioului este “We play the best hits from Top 40” din anul 2019.

Radio Prahova

Statie locala axata în primul rând pe muzică, dar și pe informații de actualitate, internă și internațională.