Radio Taraf Manele

radiotaraf.ro

Acoperire Online
Data lansarii 15.10.2006

Prezentare proiect

Include informatii actualizate despre postul de radio

Proiectele noastre au fost și vor fi unice întotdeauna. Veți avea parte de noi surprize în curând, foarte mulți artiști vor fi prezenți aici pentru a vă încânta cu noi hituri pe care vi le recomandăm cu drag.

Colaborarea noastră este la un nivel înalt,totodată multe piese vor fi difuzate în premieră pe „Radio Taraf România” înaintea publicării pe YouTube cu reclama aferentă pentru a evita copierea în mod neautorizat.

Ne mândrim că suntem susținuți de cei mai valoroși interpreți ai manelelor și pe această cale dorim să le mulțumim că sunt alături de noi apreciindu-ne pasiunea, profesionalismul, emisiile,seriozitatea și devotamentul. În încheiere doresc să mulțumesc întregului staff pentru sprijinul oferit.

Emisiuni si Echipa

Emisiuni: Muzica non-stop, Dedicatii si preferinte muzicale
Dj-i si Echipa: Mita, Mixu, Mihai,Adita, Kristiano, Bogdan ,Adelin, Dementha, Tavilik

Acoperire

transmitem live pe Internet Online 24/7

Aplicatii IOS / Android

Android: https://bit.ly/2SGoy2s
iPhone: https://apple.co/2UxrqRA

Info: aplicatia noastra se descarca direct din Google Play sau App Store
Info! Pentru moment nu exista posturi de radio similare!
ID Radio: #68, Publicat: 3 saptamani in urma

Radio Ruby Dance

Post de radio romanesc ce transmite doar pe internet, fiind dedicat in exclusivitate muzicii dance si stirilor din industrie. Se adreseaza celor ce iubesc muzica pop-dance.

Radio Ruby Manele

Radio Ruby a fost infiintat in anul 2020. Postul a dat dovada de seriozitate, totul s-a transformat intr-o echipa. Aduce in casele voastre cea mai larga varietate de manele din toate timpurile.

Radio Dor de Cantec

Radio Dor de Cantec înainte de toate, este o poveste de succes. O poveste adevărată, presărată cu cântec, pasiune şi dăruire.

EnJOY Radio

Stay in your happy frequency! Un radio făcut din pasiune, cu şi despre oameni pasionaţi de ceea ce fac, implicaţi in comunitate, uniţi de muzica ce ne place.