Radio Smart FM

Pe 14 august 2007 s-a nascut SMART FM – raspunsul firesc la necesitatea prezentei intr-o metropola ca Bucuresti a unui post care sa seduca elita locuitorilor. Un radio premium, adult in continut, personalitate, stil, atitudine, informatie si muzica, intelectual in intentie si realizare, o alternativa credibila si cu influenta locala.

Programele vin sa completeze in mod profesionist o pozitie care se cerea demult ocupata si sa satisfaca gusturile si nevoile unei categorii de ascultatori avand varsta de peste 25 de ani, venituri medii si mari, educatie medie si superioara; acea generatie care recunoaste si apreciaza valoarea in orice forma.

Grila cuprinde: muzica, stiri generale si culturale, emisiune matinala, talk show-uri, emisiuni pe teme delicate, incepand din octombrie 2007.

Formatul ales il defineste drept un GOLD RADIO. Aspect reflectat mai ales la nivel muzical, unde excelenta va ramane principalul criteriu de selectie. Postul va difuza cele mai bune piese din toate timpurile, indiferent de genul muzical.

Cele mai fierbinti subiecte vor fi aprofundate in emisiunile de analiza si dezbaterile neconventionale pe teme culturale si stiintifice, unde comentariile acide devin corozive doar daca sunt argumentate.

Descopera-ne pe 107.3 FM!

Ce te-a atras la Smart FM ?

View Results