Radio Seven 90’s Channel

Radio Seven 90’s Channel este un post de radio online din Romania ce difuzeaza muzica veche din anii ’80 si ’90.

Acesta este un stream online este dedicat hiturilor de orice fel din anii 90’s, o decada pe care majoritatea radiourilor actuale o ignora.

Pe 7 mai 2010, Radio Seven a inceput sa emita din studiourile proprii, cu 3 streamuri pe internet cu o tematica mai dinamica si o noua imagine.

 “Misiunea noastra este de a-ti oferi hituri cat mai dinamice, hituri care te vor ajuta sa ai o reprezentare cat mai exacta asupra ideii de Radio Seven.”

Asa cum spune si numele acopera muzica anilor ’90, cu hituri din orice gen al vremurilor de atunci: eurodance, pop, rock, blues. Printre acestea se mai adauga si piese consacrate ale anilor 2000.

Acesta este un radio non-profit, cu emisie live pe internet, 24/7 care isi respecta ascultatorii. Din acest motiv nici nu se intervine cu dedicatii asupra pieselor pe care le difuzeaza. Pe acest stream online nu vei bombardat cu spoturi publicitare la diversi detergenti, cluburi sau tigari.

“Va multumim ca sunteti alaturi de Radio Seven si speram ca prin acest radio sa aducem un pic de dinanism in viata dumneavoastra cotidiana cenusie.”