Radio Ruby Manele

radioruby.ro

Acoperire Online
Data lansarii 2020

Prezentare proiect

Include informatii actualizate despre postul de radio

Asculta-ne si distreaza-te impreuna cu manelistii nostri! Manele noi si vechi, muzica etno si de petrecere, toate pot fi gasite online la Radio Ruby Romania. Ca orice radio bine cunoscut, cu o experienta la acest post interactioneaza cu ascultatorii sai, oferind dedicatii, concursuri si multe altele. Difuzeaza muzica pe gustul tuturor ascultatorilor. Aici poti sa asculti cele mai noi manele si melodii dance.

Emisiuni si Echipa

Muzica non-stop si Dedicatii muzicale
Echipa: Max, Corina si Florin.

Acoperire

Transmitem live pe internet 24/7

Aplicatii IOS / Android

Aplicatia Android: https://radioruby.ro/RadioRubyRomania.apk
Info! Pentru moment nu exista posturi de radio similare!
ID Radio: #76, Publicat: 3 luni in urma

Stream-uri radio administrate de acelasi proprietar:

Radio Ruby Dance
radioruby.ro
· Bucuresti, RO
Post de radio romanesc ce transmite doar pe internet, fiind dedicat in exclusivitate muzicii dance si stirilor din industrie. Se adreseaza celor ce iubesc muzica pop-dance.

Radio5 Romania

Radio5 este un post de radio online românesc care a început să emită în anul 2019. Sloganul radioului este “We play the best hits from Top 40” din anul 2019.

Radio Pro Hit Manele

Radio Pro-Hit este un radio online care se dedica tuturor romanilor care stiu sa aprecieze muzica buna: manele, chef party, etno, etc prin programele sale care sunt realizate in stil propiu si care sunt oferite online pentru ascultatorii nostri. Lansati in 10 August 2010 Exclusiv online.

Radio Prahova

Statie locala axata în primul rând pe muzică, dar și pe informații de actualitate, internă și internațională.

Play Radio Hit 90s

Atunci când vrei să te încânți cu minunatele piese din anii 90, ar trebui să asculți Play Radio Hits 90s. Italo-disco și euro-disco vei auzi aici, adică toate pisele care animau petrecerile din liceu sau ale părinților tăi. Acest radio este perfect pentru nostalgici.