Radio Ruby Dance

radioruby.ro

Acoperire Online
Data lansarii 2020

Prezentare proiect

Include informatii actualizate despre postul de radio

Post de radio romanesc ce transmite doar pe internet, fiind dedicat in exclusivitate muzicii dance si stirilor din industrie.

Se adreseaza celor ce iubesc muzica pop-dance, dar transmite si hituri romanesti actuale din alte genuri muzicale. Alaturi de insufletitori, animatori ai garantia ca nu te vei plictisi, muzica buna fiind ingredientul principal. Aici asculti piese dance, intalnesti formatia ori solistul preferat sau comunici cu ceilalti ascultatori.

Emisiuni si Echipa

Muzica non-stop si Dedicatii muzicale
Echipa: Max, Corina si Florin.

Acoperire

Transmite pe internet 24/7 online.

Aplicatii IOS / Android

Aplicatia Android: https://radioruby.ro/RadioRubyRomania.apk
Info! Pentru moment nu exista posturi de radio similare!
ID Radio: #78, Publicat: 1 an in urma

Stream-uri radio administrate de acelasi proprietar:

Radio Ruby Manele
radioruby.ro
· Bucuresti, RO
Radio Ruby a fost infiintat in anul 2020. Postul a dat dovada de seriozitate, totul s-a transformat intr-o echipa. Aduce in casele voastre cea mai larga varietate de manele din toate timpurile.

Radio MPower FM

Un radio ce te rAcest post de Radio a fost deschis la începutul anului 2003, de către DJ-Extazy, totodata fondatorul si creatorul radioului M-POWER,ne-am început emisia in FM Prahovean si Dâmbovițean pe fracvența de 93,1 FM

Radio Melodia

Radio Melodia este un post de radio manele si radio petrecere online care difuzeaza in format 128 kbps (ful HD ) manele si petrecere gratuit.

Radio5 Romania

Radio5 este un post de radio online românesc care a început să emită în anul 2019. Sloganul radioului este “We play the best hits from Top 40” din anul 2019.

Radio Prahova

Statie locala axata în primul rând pe muzică, dar și pe informații de actualitate, internă și internațională.