Radio Romania Junior

În laboratorul Profesorului Azet, care a descoperit cu ceva timp în urma prezenta lui Z.I.B.I.S.C. (Zero Intentii Bune, Initiez Stergerea Copilariei), un virus informatic ce se hraneste cu temele nefacute, notele mici, obrazniciile sau lenea copiilor si care ameninta viitorul omenirii, si-a facut aparitia, printr-un accident fericit, veselul personaj Junior.

Acesta este materializarea antivirusului pe care încerca sa-l dezvolte profesorul Azet si reprezinta copilul ce descopera lumea si isi însuseste valorile sanatoase cu care orice copil ar trebui sa se dezvolte.

Junior devine astfel un ajutor de nepretuit atât pentru Profesor, parinti, educatori, dar mai ales pentru copii. El este un erou model pentru copii, prietenul ideal al acestora si un excelent partener de joaca.

În ajutorul lui Junior si al Profesorului Azet vin Jo, Andeea Vraja, Actrita Gabriela, Zâna Norilor, Zâna Balerina, Victor si DJ Alex, care isi doresc la rândul lor sa lupte împotriva virusului Z.I.B.I.S.C. Fiecare dintre ei contribuie, prin programele pe care le realizeaza, la educatia copiilor si la informarea parintilor.

Laboratorul Profesorului Azet se transforma în studioul platformei Radio România Junior. Acesta va deveni punctul 0 al “luptei” împotriva virusului Z.I.B.I.S.C.. De aici Juniorii vor elabora planurile si vor coordona activitatiile pentru dezvoltarea Lumii Junior, o lume vesela, educativa si sigura pentru copii.

Ce te-a atras la Radio Romania Junior ?

View Results