Radio Romania Actualitati

Romania Actualitati initial Radio Bucuresti, mai apoi Programul 1 este un post central al Societatii Romane de Radiodifuziune.

A luat fiinta in 1996 cand s-a decis reorganizarea radioului public prin infiintarea canalelor nationale: Actualitati, Cultural si Tineret, iar din 1997, Muzical.

In grila de programe sunt incluse emisiuni informative, emisiuni complexe si tematice, emisiuni de dezbatere, emisiuni destinate activitatii parlamentare, emisiuni de cultura si civilizatie, teatru national radiofonic, emisiuni de divertisment, emisiuni si transmisiuni sportive, emisiuni muzicale, dar si formate destinate persoanelor cu dizabilitati, vietii religioase sau romanilor din strainatate.

Postul difuzeaza emisiuni diverse care se transmit pe orizontala de luni pana vineri: Romania, devreme, Matinal, Romania Impreuna, K Drane, Sfertul academic, Euromusica, Obiectiv Romania!, Romanticii. Pentru iubitorii muzicii folk exista in fiecare vineri timp de o ora, incepand de la ora 23:00, emisiunea Omul cu chitara care se transmite neintrerupt din 7 noiembrie 1997 si este prezentata de Ducu Bertzi si Mihai Cosmin Popescu.

Ce te-a atras la Radio Romania-Actualitati ?

View Results