Radio Romani

Asculta Radio Romani Online, un radio al diasporei romanesti din UK dar si a romanilor de pretutindeni. Grila muzicala cuprinde hiturile anilor 80 – 90 si de azi. 25% din muzica e romaneasca.

Este un proiect de voluntariat dedicat romanilor de pretutindeni, in special celor care dintr-un motiv sau altul au decis sa paraseasca Romania permanent sau temporar. Oficial au  inceput sa transmita 24/7 la data de 1 Decembrie 2007.

Din start, dorinta cea mare a fost aceea de a oferi romanilor din UK si celor din diaspora o alternativa profesionista la radiourile din tara de origine sau din tara adoptiva.

Scopul este de a aduce aproape de stirile care va intereseaza, muzica selecta si sentimentul ca nu esti singur acolo unde te afli. Promovam muzica romaneasca de calitate, ganduri si valori romanesti. Grila muzicala cuprinde hit-urile anilor 80 si 90, dar si de astazi. Peste 25% din piesele aflate in playlist sunt pur romanesti.

“Nadajduim ca si tu vei contribui cu ideile, personalitatea ta. Parteneriatul este inima acestui radio romanesc din diaspora. Suntem aici pentru a te sustine, ca o resursa pentru comunitate cat si pentru organizatiile care fac parte din ea in mod public, privat sau voluntar.”

A aparut din dorinta de a umple un gol al romanilor aflati pe taram strain. Cunosc foarte bine ca un radio al comunitatii e o efectiva unealta de informare, de asemenea una de comunicare a problemelor ce ne pun la incercare, insa pe care media comerciala nu le considera importante ori vandabile.

Cu Radio Romani poti beneficia de nenumarate posibilitati care iti dau sansa de a te implica intr-un proiect.

Ce te-a atras la Radio Romani ?

View Results