Radio Pro-B

radioprob.ro

Acoperire Online
Data lansarii 10 Septembrie 1997

Prezentare proiect

Include informatii actualizate despre postul de radio

Radio Pro-B is an internet radio station from Bucharest, Romania, providing Hits, Electronic Dance, House, and Progressive Rock music. Join here for real fun, music and more ! Haters gonna hate.

Slogan: Hit Clubbing Station

Emisiuni si Echipa

- Dj ZET

Acoperire

- doar online in format 128 kbps stereo MP3
Info! Pentru moment nu exista posturi de radio similare!
ID Radio: #147, Publicat: 2 ani in urma

Stream-uri radio administrate de acelasi proprietar:

Radio Pro-B
radiotraditional.ro
· Bucuresti, RO
Asculta cea mai buna muzica de club. Radio Pro-B is an internet radio station from Bucharest, Romania, providing Hits, Electronic Dance, House.

Radio Romance 21

Povestea muzicii disco revine o data cu lansarea postului de radio online Radio Romance 21, in care veti regasi melodii indragite ale anilor '70 si '80.

Radio 21 Fm

Cele mai bune manele noi vechi de top! Asculta Radio 21 Fm gratuit pe internet.

Radio Petrecaret

Radio Petrecareț este un radio creat din suflet de un tânăr de doar 18 ani , pentru a pune la dispozitie ascultatorilor muzica de chef si voie bună prin intermediul online. -  Daca esti petrecareț ascultă Radio Petrecaret pe website-ul nostru sau pe aplicatia mobila. - Ce ne ține la distanța, doar u...

Radio MPower FM

Un radio ce te rAcest post de Radio a fost deschis la începutul anului 2003, de către DJ-Extazy, totodata fondatorul si creatorul radioului M-POWER,ne-am început emisia in FM Prahovean si Dâmbovițean pe fracvența de 93,1 FM