Radio Oldies

Radio Oldies, a inceput sa emita la data de 7 august 2008, cu o echipa de 4 tineri plini de entuziasm, pornind la drum cu urcusuri si coborasuri.

“De-a lungul timpului unii au rezistat, altii au renuntat, dar am avut si oameni care au venit langa noi si ne-au ramas alaturi pana in ultimele clipe. Din pacate, din cauza dificultatilor financiare, in luna septembrie 2010 am fost nevoiti sa luam decizia de a inchide Radio Oldies. Ascultatorii nostri fideli au fost foarte dezamagiti si am primit o multime de mesaje care ne multumeau pentru tot ceea ce am facut.”

La data de 17 ianuarie 2011, au reluat activitatea. Radio Oldies ROMANIA emite 24 de ore din 24, 7 zile pe saptamana, 365 de zile pe an. Transmite cele mai bune piese dance din 1980 pana in 1999. Totul fara vorbe inutile sau stiri plictisitoare. Targetul sunt oamenii activi cu varsta de la 23 de ani in sus.

“Vrem sa readucem in fata toti artistii cunoscuti si nu numai, care au contribuit la dezvoltarea muzicii dance pe care o ascultam astazi, dar sa ne amintim si de tineretea noastra, de atmosfera din discotecile vremurilor de atunci si de ceea ce traiam in anii ‘80 si ’90, cand ascultam aceste piese direct de pe batranul casetofon.”

Ce te-a atras la Radio Oldies ?

View Results