Radio Nord Est Fm

Radio Nord Est Fm este un post regional din Iasi ce emite pe frecventa 100,4 fm muzica buna, stiri si informatii locale.

Sloganul utilizat si-a dovedit in timp puterea si a devenit o realitate. Acuratetea programelor informationale, faptul ca nu exista influente din spectrul politic si mai ales ca in cadrul emisiunilor informative se difuzeaza specii jurnalistice disparute de mult din oferta celorlalte radiouri locale (reportaje, anchete, documentare), individualizeaza radioul in peisajul mediatic iesean.

Calitatea programelor informationale a fost recunoscuta si in 2007 prin nominalizarea jurnalistilor la premiile Clubului Roman de Presa. Teodora Tompea a fost nominalizata la categoria “cel mai bun reportaj” iar Alex Savitescu la categoria “talk-show.”

Se detaseaza si prin calitatea jurnalistilor care compun echipa redactionala. Institutia s-a dovedit in timp, o adevarata scoala de presa pentru ziaristii care sunt acum nume in mass-media nationala: Ovidiu Simonca, Corina Galca, Septimiu Sarateanu, Simona Gherghe, Stefan Susai, Cristian Leonte, Irina Petraru.

Radio Nord Est a reusit sa se impuna prin delimitarea precisa a unui public tinta si adaptarea grilei de programe la cerintele acestuia. Segmentul de public vizat este populatia activa ocupata, cu studii medii si superioare, cu varste cuprinse intre 25 si respectiv 55 de ani.

Principala trasatura definitorie a radioului este reflectarea prompta si fidela a actualitatii locale, nationale si internationale in cadrul buletinelor de stiri si a programelor extinse de actualitati si difuzarea a numeroase emisiuni pe teme sociale, politice si economice.

Muzica difuzata este adaptata publicului tinta, avandu-se in vedere acele genuri sau artisti care sa spuna ceva sau cei care au lasat ceva in urma lor. Formatul muzical este o mixtura de Hot Adult Contemporary si Top 40. De asemenea, spre deosebire de alte radiouri din Romania, difuzeaza un procent important de modern contry music.

Ce te-a atras la Radio Nord Est Fm ?

View Results