Radio Mures

Radio Mures este un post de radio regional din Targu Mures ce transmite online pe internet dar pe frecvente de unde lungi si ultrascurte.

Se autodefineste drept un post public de radio care are drept scop principal informarea locuitorilor regiunii, respective judetele Mures, Covasna, Harghita si Brasov.

“Echipa nu e completa fara tine, ascultatorul nostru. Asa cum ii sta unui post public  de radio, locul nostru este alaturi de tine, si ca sa iti demonstram asta iti oferim doar ce e mai bun: stiri promte si la obiect, muzica pe alese, actualitate, cultura care face istorie, sport pe saturate. Nimic nu ne scapa, nimic din ce conteaza nu trece pe langa noi asa… pur si simplu, dar stii de ce? Fiindca … ne-ai dat curaj. Datorita tie si altor cateva sute de mii de ascultatori, am ajuns premianti. Suntem cel mai ascultat post de radio din Targu Mures, dar si din zona rurala si pentru asta iti multumim.”

Radio Mures este full service station, oferind servicii complete, adica: stiri, materiale de actualitate, informatii culturale si sociale, muzica si divertisment.

Are un sunet unic, indiferent de limba in care sunt difuzate emisiunile, astfel incat sa poata fi recunoscut de ascultatorii din zona de acoperire si acelasi timp, sa fie receptionat drept postul de radio care este preocupat de viata oamenilor, a regiunii, a valorilor democratice multiculturale.

“Suntem un radio de cuvant… pe cuvant… dar daca nu ne crezi, asculta-ne! Merita ! Fiindca iti spunem tot ce se intampla in Mures, Covasna, Brasov si Harghita, dar si in restul tarii si in lume. Iti spunem tot, dar nu totul, fiindca meriti sa stii ceea ce te intereseaza cu adevarat, ceea ce iti afecteaza viata, ceea ce trebuie si putem sa schimbam impreuna. Si pentru ca ne place dialogul, te ascultam, iti cerem parerea, te facem partenerul nostru.”

Ce te-a atras la Radio Mures ?

View Results