Radio Intens

radiointens.ro

Acoperire Online
Data lansarii 1 noiembrie 2009

Prezentare proiect

Include informatii actualizate despre postul de radio

- Îți aducem România mai aproape de tine prin stream-urile online disponibile exclusiv pe internet. Ne adresăm în mod special românilor plecați peste hotare și celor care îndrăgesc muzica de petrecere.
- In fiecare zi, radioul românilor de pretutindeni vă pune la dispoziție cele mai frumoase melodii de pahar, de joc și voie bună.
- Esti purtat prin toate zonele țării: Banat, Crișana, Maramureș, Bucovina, Moldova, Transilvania, Dobrogea, Muntenia și Oltenia.
- Din 1 noiembrie 2009 suntem prezenți oriunde în lume cu programe excepționale de muzică populară difuzate live, unde ascultătorii pot cere preferințe muzicale sau pot oferi celor dragi dedicații.

1 noiembrie 2017, ziua în care sărbătorim 8 ani de online, 8 ani cu melodii de pahar și voie bună pentru sufletul tău.
Dacă am reușit să primim prietenia ta suntem onorați. Îți mulțumim căci datorită ție, Radio Intens s-a făcut cunoscut la nivel internațional.

In cadrul programelor realizate LIVE ți-am oferit posibilitatea de a îți salu

Emisiuni si Echipa

Alin Burghila: Iubesc muzica, oamenii și buna-dispoziție. Pasiunea pentru radio am descoperit-o prin anii '90.

Cristi: Apreciez omul care știe să fie om și nu mi-e teamă să recunosc atunci când greșesc. În schimb susțin sus și tare când am dreptate.

Doamna Y: Da, o căutăm pe Doamna Y! Ai văzut-o? Sau poate ai o prietenă căreia îi place radioul! Ne-am bucura să o avem colegă!

Acoperire

Programele Radio Intens pot fi retransmise gratuit prin rețelele de cablu din România și afara ei, iar în spațiul online de site-urile web care promovează posturile de radio.

Pentru muzica difuzată live prin intermediul serviciilor de streaming, deținem Licențe UCMR-ADA, UPFR și Credidam.

Stream 32 kbps - http://live.radiointens.ro:8010/stream.m3u
Stream 64 kbps - http://live.radiointens.ro:9500/stream.m3u
Stream 128 kbps - http://live.radiointens.ro:9700/listen.pls

Aplicatii IOS / Android

Android - https://play.google.com/store/apps/details?id=com.burghila.radiointens
Info! Pentru moment nu exista posturi de radio similare!
ID Radio: #30, Publicat: 2 ani in urma

Radio Romance 21

Povestea muzicii disco revine o data cu lansarea postului de radio online Radio Romance 21, in care veti regasi melodii indragite ale anilor '70 si '80.

Radio 21 Fm

Cele mai bune manele noi vechi de top! Asculta Radio 21 Fm gratuit pe internet.

Radio Petrecaret

Radio Petrecareț este un radio creat din suflet de un tânăr de doar 18 ani , pentru a pune la dispozitie ascultatorilor muzica de chef si voie bună prin intermediul online. -  Daca esti petrecareț ascultă Radio Petrecaret pe website-ul nostru sau pe aplicatia mobila. - Ce ne ține la distanța, doar u...

Radio MPower FM

Un radio ce te rAcest post de Radio a fost deschis la începutul anului 2003, de către DJ-Extazy, totodata fondatorul si creatorul radioului M-POWER,ne-am început emisia in FM Prahovean si Dâmbovițean pe fracvența de 93,1 FM