Radio GMusic Rock

radiogmusic.com

Acoperire Online
Data lansarii -

Prezentare proiect

Include informatii actualizate despre postul de radio

Radio GMusic a demarat un nou proiect prin care doreste sa satisfaca gusturile muzicale ale iubitorilor de muzica rock. Asadar am deschis acest stream dedicat rock-ului – un stil muzical complex caracterizat prin ritmuri energice si rebele, considerat un adevarat fenomen social pentru zeci de generatii.

Va oferim acest stream dedicat rock-ului – un stil muzical complex caracterizat prin ritmuri energice si rebele, considerat un adevarat fenomen social pentru zeci de generatii.
Suntem printre putinele radio-uri din Romania care detin un stream de acest fel si in fiecare zi se pot asculta formatii ca: HIM, Muse, Nickelback, Paramore, Marilyn Manson, Rammstein, Disturbed, Slipknot, Linkin Park , Simple Plan, Skillet, Deftones, Metallica, AC/DC, Iron Maiden, Queen, Megadeath, Guns `N Roses, Nightwish, Manowar etc.

Suntem convinsi ca vom atrage ascultatori din toata lumea cu pretentii muzicale, deoarece nu este usor sa întelegi rock-ul, nu este usor sa întelegi mesajul prezentat de aceste

Acoperire

- exclusiv online
Info! Pentru moment nu exista posturi de radio similare!
ID Radio: #151, Publicat: 2 luni in urma

Stream-uri radio administrate de acelasi proprietar:

Radio GMusic Colinde
radiogmusic.com
· RO
Difuzeaza online colinde special selectate pentru a va bucura si incalzi cu prilejul sarbatorilor de iarna.
Radio GMusic Retro
radiogmusic.com
· RO
Muzica retro din anii 70, 80 si 90! Radio GMusic Retro, 24 de ore din 24, 7 zile din 7, 12 luni pe an, aveti posibilitatea sa ascultati muzica tineretii voastre la cea mai buna calitate audio.
Radio GMusic Rock
radiogmusic.com
· RO
Radio GMusic a demarat un nou proiect prin care doreste sa satisfaca gusturile muzicale ale iubitorilor de muzica rock. Asadar am deschis acest stream dedicat rock-ului – un stil muzical complex caracterizat prin ritmuri...

Radio5 Romania

Radio5 este un post de radio online românesc care a început să emită în anul 2019. Sloganul radioului este “We play the best hits from Top 40” din anul 2019.

Radio Pro Hit Manele

Radio Pro-Hit este un radio online care se dedica tuturor romanilor care stiu sa aprecieze muzica buna: manele, chef party, etno, etc prin programele sale care sunt realizate in stil propiu si care sunt oferite online pentru ascultatorii nostri. Lansati in 10 August 2010 Exclusiv online.

Radio Prahova

Statie locala axata în primul rând pe muzică, dar și pe informații de actualitate, internă și internațională.

Play Radio Hit 90s

Atunci când vrei să te încânți cu minunatele piese din anii 90, ar trebui să asculți Play Radio Hits 90s. Italo-disco și euro-disco vei auzi aici, adică toate pisele care animau petrecerile din liceu sau ale părinților tăi. Acest radio este perfect pentru nostalgici.