Radio GMusic Rock

radiogmusic.com

Acoperire Online
Data lansarii -

Prezentare proiect

Include informatii actualizate despre postul de radio

Muzica perfecta pentru relaxare. Balade rock, chill, lounge!
Esti la birou si ai chef de munca ascultand o muzica ce te relaxeaza? Atunci asculta GMusic Soft.

In multe momente din viata avem nevoie de relaxare, avem nevoie de cateva clipe in care sa uitam de tot si sa fim intr-o atmosfera magica cu muzica de calitate.

Uneori suntem alaturi de persoana iubita si dorim sa o strangem in brate intr-o atmosfera romantica, fara ca sa ne mai preocupam de muzica. De asemenea, poti sa ne asculti chiar la birou sau la locul tau de munca.

Difuzam acest gen de muzica 24 de ore din 24 fara inserturi publicitare. Pe acest stream suntem specializati in muzica veche si uneori muzica de azi, preponderent anii ’70, ’80 ?i ’90, la care se adauga multe piese rare, de colectie.

Asadar ia masuri si nu te mai lasa influentat, asculta ce iti place !

Acoperire

- exclusiv pe internet
Info! Pentru moment nu exista posturi de radio similare!
ID Radio: #150, Publicat: 2 luni in urma

Stream-uri radio administrate de acelasi proprietar:

Radio GMusic Colinde
radiogmusic.com
· RO
Difuzeaza online colinde special selectate pentru a va bucura si incalzi cu prilejul sarbatorilor de iarna.
Radio GMusic Retro
radiogmusic.com
· RO
Muzica retro din anii 70, 80 si 90! Radio GMusic Retro, 24 de ore din 24, 7 zile din 7, 12 luni pe an, aveti posibilitatea sa ascultati muzica tineretii voastre la cea mai buna calitate audio.
Radio GMusic Rock
radiogmusic.com
· RO
Radio GMusic a demarat un nou proiect prin care doreste sa satisfaca gusturile muzicale ale iubitorilor de muzica rock. Asadar am deschis acest stream dedicat rock-ului – un stil muzical complex caracterizat prin ritmuri...

Radio5 Romania

Radio5 este un post de radio online românesc care a început să emită în anul 2019. Sloganul radioului este “We play the best hits from Top 40” din anul 2019.

Radio Pro Hit Manele

Radio Pro-Hit este un radio online care se dedica tuturor romanilor care stiu sa aprecieze muzica buna: manele, chef party, etno, etc prin programele sale care sunt realizate in stil propiu si care sunt oferite online pentru ascultatorii nostri. Lansati in 10 August 2010 Exclusiv online.

Radio Prahova

Statie locala axata în primul rând pe muzică, dar și pe informații de actualitate, internă și internațională.

Play Radio Hit 90s

Atunci când vrei să te încânți cu minunatele piese din anii 90, ar trebui să asculți Play Radio Hits 90s. Italo-disco și euro-disco vei auzi aici, adică toate pisele care animau petrecerile din liceu sau ale părinților tăi. Acest radio este perfect pentru nostalgici.