Radio Dor de Cantec

radiodordecantec.weebly.com

Acoperire Online
Data lansarii 28 Octombrie 2008

Prezentare proiect

Include informatii actualizate despre postul de radio

Radio Dor De Cântec este un post de radio românesc înfiinţat de Daniel Sână, lansat oficial pe data de 28 octombrie 2008 şi care face parte din reţeaua Daniel Sână Media Agency.

Formatul este unul generalist axat pe emisiuni de folclor, ştiri şi muzică. Postul îşi face reclamă afirmând că este "Glasul Sufletului Tău", "Radioul Românilor de Pretutindeni" şi că difuzează "Muzica Generaţiei Tale", "Muzica ce îţi alină dorul de casă" şi "Muzica ce îţi alină sufletul".
Numele "DOR DE CÂNTEC" a fost primit din partea interpretei de muzică populară din zona Munteniei, NICOLETA VASILE.

Misiunea noastră este promovarea cântecului popular autentic, a adevăratelor valori din muzica populară românească şi a tradiţiilor şi obiceiurilor româneşti.

Ne bucurăm că sunteţi alături de noi, pentru că Radio Dor de Cântec România este locul unde se întâlnesc românii de pretutindeni, este postul de radio ce înseamnă în primul rând oameni.

Emisiuni si Echipa

- "Vatra Stramoseasca" cu Varu' Danutz si invitatii sai - interviuri cu artisti indragiti din muzica populara romaneasca
- "Un cantec, un destin... o viata de cantec" - emisiune dedicata interpretilor plecati dintre noi.
- "Cantec de suflet pentru suflet" - emisiune de promovare a cantecelor populare autentice proaspat lansate (IN PREMIERA)

Acoperire

exclusiv online
Info! Pentru moment nu exista posturi de radio similare!
ID Radio: #75, Publicat: 3 saptamani in urma

Radio Ruby Dance

Post de radio romanesc ce transmite doar pe internet, fiind dedicat in exclusivitate muzicii dance si stirilor din industrie. Se adreseaza celor ce iubesc muzica pop-dance.

Radio Ruby Manele

Radio Ruby a fost infiintat in anul 2020. Postul a dat dovada de seriozitate, totul s-a transformat intr-o echipa. Aduce in casele voastre cea mai larga varietate de manele din toate timpurile.

Radio Dor de Cantec

Radio Dor de Cantec înainte de toate, este o poveste de succes. O poveste adevărată, presărată cu cântec, pasiune şi dăruire.

EnJOY Radio

Stay in your happy frequency! Un radio făcut din pasiune, cu şi despre oameni pasionaţi de ceea ce fac, implicaţi in comunitate, uniţi de muzica ce ne place.