Radio Dor de Cantec

radiodordecantec.weebly.com

Acoperire Online
Data lansarii 28 Octombrie 2008

Prezentare proiect

Include informatii actualizate despre postul de radio

Radio Dor De Cântec este un post de radio românesc înfiinţat de Daniel Sână, lansat oficial pe data de 28 octombrie 2008 şi care face parte din reţeaua Daniel Sână Media Agency.

Formatul este unul generalist axat pe emisiuni de folclor, ştiri şi muzică. Postul îşi face reclamă afirmând că este "Glasul Sufletului Tău", "Radioul Românilor de Pretutindeni" şi că difuzează "Muzica Generaţiei Tale", "Muzica ce îţi alină dorul de casă" şi "Muzica ce îţi alină sufletul".
Numele "DOR DE CÂNTEC" a fost primit din partea interpretei de muzică populară din zona Munteniei, NICOLETA VASILE.

Misiunea noastră este promovarea cântecului popular autentic, a adevăratelor valori din muzica populară românească şi a tradiţiilor şi obiceiurilor româneşti.

Ne bucurăm că sunteţi alături de noi, pentru că Radio Dor de Cântec România este locul unde se întâlnesc românii de pretutindeni, este postul de radio ce înseamnă în primul rând oameni.

Emisiuni si Echipa

- "Vatra Stramoseasca" cu Varu' Danutz si invitatii sai - interviuri cu artisti indragiti din muzica populara romaneasca
- "Un cantec, un destin... o viata de cantec" - emisiune dedicata interpretilor plecati dintre noi.
- "Cantec de suflet pentru suflet" - emisiune de promovare a cantecelor populare autentice proaspat lansate (IN PREMIERA)

Acoperire

exclusiv online
Info! Pentru moment nu exista posturi de radio similare!
ID Radio: #75, Publicat: 1 an in urma

Radio MPower FM

Un radio ce te rAcest post de Radio a fost deschis la începutul anului 2003, de către DJ-Extazy, totodata fondatorul si creatorul radioului M-POWER,ne-am început emisia in FM Prahovean si Dâmbovițean pe fracvența de 93,1 FM

Radio Melodia

Radio Melodia este un post de radio manele si radio petrecere online care difuzeaza in format 128 kbps (ful HD ) manele si petrecere gratuit.

Radio5 Romania

Radio5 este un post de radio online românesc care a început să emită în anul 2019. Sloganul radioului este “We play the best hits from Top 40” din anul 2019.

Radio Prahova

Statie locala axata în primul rând pe muzică, dar și pe informații de actualitate, internă și internațională.