Radio Cluj

Radio Cluj este un post public de radio care are drept scop principal informarea, in cel mai larg sens, a locuitorilor Transilvaniei.

Numai oamenii bine informati pot deveni membri activi ai societatii, numai ei pot opta, numai ei se pot implica in viata si dezvoltarea societatii.

Ofera “servicii complete”, adica stiri, materiale din actulitate, informatie culturala si sociala , muzica si divertisment. Sunt preocupati de viata oamenilor, de viata sociala a regiunii si de valorile democratiei.

Difuzeaza toate stirile si informatiile independent de presiunile politice, economice ori comerciale, emisiuni diverse, toate subordonate aceleiasi grile de program si unui sunet unic.

Aceasta are la baza un numar de emisiuni complexe. Pe langa acestea, exista spatiu de emisie pentru programe specializate pentru grupuri speciale de ascultatori.

Actualitatile reprezinta cel mai important “ingredient” al grilei de program si asta pentru ca Radio Cluj este cel mai rapid mediu de informare a oamenilor din regiune in ceea ce priveste evenimentele cu caracter regional.

Totodata isi concentreaza atentia pe stirile regionale si priveste stirile nationale si internationale prin prisma interesului regional.

Toti angajatii doresc sa contribuie la realizarea unor emisiuni atractive in romana si maghiara, tinand seama doar de interesul ascultatorilor.

Puteti asculta live Radio Cluj in Transilvania, in FM sau AM pe urmatoarele frecvente: 95.6MHZ | 87.9MHZ | 95.4MHZ | 909KHZ | 1404KHZ | 1593KHZ

Ce te-a atras la Radio Cluj ?

View Results