Radio Bucuresti FM

Radio Bucureşti FM emite din anul 1990, ca singurul post destinat vieţii capitalei. Este recepţionat în judeţele Ilfov, Prahova, Dâmboviţa, Buzău, Călăraşi, Ialomiţa şi Giurgiu. Având în vedere emisia pe internet, aria de acoperire este în realitate mult mai mare, practic internaţională.

Desi denumirea a fost schimbata in timp si-a pastrat caracterul unic în peisajul radiofonic, oferind informaţii despre tot cee ce se întâmplă în metropolă (din punct de vedere administrativ, social, educativ, economic, cultural, sportiv).

A fost şi doreşte să rămână şi în continuare partenerul tradiţional al societăţii civile si al municipalităţii, implicând-se în proiectele comunitare si mentinand rolul de formare si educare ce deriva din misiunea de post public.

A conceput o grila de programe complexa, cu grupaje informative, emisiuni de actualitate si de divertisment, dezbateri pe domenii si teme de actualitate.

Stirile se difuzeaza din ora in ora, cu o frecventa sporita in prime-time (6.00 – 9.00 si 16.00 – 19.00) cand sunt programate la fiecare 30 de minute si ofera o imagine completa a orasului.

Sustine productiile muzicale autohtone de calitate, promovand artisti, albumele lor, organizand evenimente de lansare, seri speciale, concerte in cluburi bucurestene.

Ce te-a atras la Radio Bucuresti FM ?

View Results

[mappress mapid=”36″]