Prologue Romania

Prologue Romania ofera servicii de webdesign (site-uri web, interfete de administrare, aplicatii online), optimizare pentru motoarele de cautare, promovare online prin intermediul bannerelor sau a reclamelor contextuale, aplicatii pentru iPhone si iPad.

De asemenea Prologue Romania ofera si servicii de publicitate offline (carti de vizita, foi cu antet, mape de prezentare, pliante) si consultanta alaturi de proiectele pe care le dezvolta.

“Portofoliul nostru de clienti creste in mod constant, direct proportional cu marimea si complexitatea proiectelor.”

De ce Prologue Romania?

“Pentru ca suntem convinsi ca diferenta intre succesul si esecul unui proiect este facuta de planificarea sa initiala.”

Servicii Prologue Romania

  • Web design (Fara o companie de web design nu puteti exista! Pentru ca fiecare pagina formata din informatii, linkuri, butoane, poze, etc este creata de o companie specializata! Prologue Advertising este specializata in crearea website-urilor pentru companii care-si doresc sa aiba o imagine profesionista, competitiva pe internet. Noi va ajutam sa va construiti afacerea online, intr-un stil modern, usor de gasit si de folosit.)
  • Ecommerce (Echipa Prologue, care este una tanara si motivata, va pune la dispozitie programatori, graficieni si specialisti seo.  Pentru ca nu este suficient sa realizam un magazin online bine programat, cu un design inteligent: specialistii seo vor avea grija ca proiectul dvs sa ajunga fruntas in cautarile Google si tine doar de dumneavoastra cum vreti sa ne folositi! Ulterior dezvoltarii va propunem o serie de pachete de promovare folosind Adwords, Facebook si alte metode alternative de reclama.)
  • Newsletter (Prologue Advertising vine in ajutorul tuturor intreprinzatorilor cu un sistem de newsletter eficient, asigurand flexibilitatea si garantia ca emailurile vor ajunge acolo unde trebuie. Pentru ca noi am creat un soft care sa va permita o gestiune simpla a tuturor emailurilor si, prin parteneriatele pe care le avem, garantia ca fiecare mesaj ajunge acolo unde trebuie, la clienti, in inbox!)
  • Mobile Web design (Suntem capabili sa adaptam actuala dvs platforma in varianta mobila sau sa cream una de la inceput, atenti la fiecare detaliu, respectand viziunea dumneavoastra!)
  • Social Media Marketing
  • CMS (CMS-ul nostru a fost gandit si organizat in asa fel incat sa fie cat mai usor de folosit, este propria noastra platforma, gandita sa fie flexibila si adaptabila oricarui proiect web. Diferenta dintre CMS-ul nostru si celelate solutii open source este aceea ca platforma noastra este personalizata pentru a se potrivi nevoilor tale.)
  • SEO (Incercati sa va gasiti site-ul tastand cuvinte cheie reprezentative pt firma dvs si serviciile pe care le oferiti. Nu o regasiti in primele pagini ? Nu-i nici o problema, cel putin acum stiti de ce aveti nevoie de SEO pentru site-ul dvs. SEO este cu siguranta o mare investitie pentru afacerea dumneavoastra. Apelati acum la specialistii nostri in SEO si culegeti recompensele in viitorul cat mai apropiat.)
  • Identity/Logo (De la carti de vizita pana la template-uri de foi cu antet, suntem capabili sa va propulsam cu incredere afacerea in zona dorita de dumneavoastra, sau sa va imbunatatim actualele performante. Noi ne angajam sa va transformam afacerea intr-o identitate corporativa coerenta cu un impact vizual pozitiv, memorabil.)
  • Hosting (Consultanta in alegerea pachetelor potrivite pentru site-ul dumneavoastra)