Play Radio Romania

Play Radio este la ora actuala PRIMUL radio din tara si AL DOILEA din Europa, dedicat exclusiv muzicii dance din anii ’90.

Scurt istoric

Play Radio, primul post de radio din Buzau, exclusiv pe internet, a inceput sa emita la data de 1 aprilie 2008 din cadrul Complexului Comercial Mara. Cu o echipa de 8 tineri plini de entuziasm, Play a pornit la drum cu dreptul. De-a lungul timpului unii au rezistat, altii au renuntat, dar am avut si oameni care au venit langa noi si ne-au ramas alaturi pana in ultimele clipe. Din pacate, din cauza dificultatilor financiare, in luna august 2008 am fost nevoiti sa luam decizia de a inchide Play Radio.

Ascultatorii nostri fideli au fost foarte dezamagiti si am primit o multime de mesaje care ne multumeau pentru tot ceea ce am facut. Le multumim la randul nostru, tuturor celor care au fost alaturi de noi.

La data de 31 octombrie 2008, am reluat activitatea. Play Radio este primul si singurul radio din tara dedicat exclusiv muzicii dance, tehno-dance si eurodance din anii ’90. 24 de ore din 24, 7 zile pe saptamana, 365 de zile pe an, transmitem cele mai bune piese dance din 1990 pana in 1999. Totul fara vorbe inutile sau stiri plictisitoare. Targetul nostru sunt oamenii activi cu varsta de la 23 de ani in sus.

Toata lumea cunoaste faptul ca in tara noastra sunt multe retele radio in FM, care pur si simplu au uitat de muzica dance a anilor ‘90, muzica ce a avut o mare influenta asupra pieselor pe care le putem asculta in ziua de astazi. Vrem sa readucem in fata toti artistii cunoscuti si nu numai, care au contribuit la dezvoltarea muzicii dance pe care o ascultam astazi, dar sa ne amintim si de tineretea noastra, de atmosfera din discotecile vremurilor de atunci si de ceea ce traiam in anii ‘90, cand ascultam aceste piese direct de pe batranul casetofon.

Intrebari frecvente

1. De unde transmite Play Radio?

Transmitem din Buzau, orasul de origine al Play Radio.

2. Vreau sa fiu si eu DJ la postul vostru de radio. Cum procedez? Se poate?

NU! Play Radio transmite dintr-un studio bine pus la punct, cu ajutorul unui soft de emisie exclusiv creat pentru Play Radio, care alege muzica si reclama dupa criterii bine definite, iar sunetul este procesat cu ajutorul unei aparaturi profesionale.

3. De ce v-ati schimbat formatul pe muzica dance din ’90?

Pentru ca pe FM sunt o multime de retele de radio nationale care transmit hituri si muzica veche din anii ’70 si ’80. La fel si pe internet. Noi am vrut sa venim cu ceva nou si unic pe piata radiourilor romanesti, iar muzica dance din ’90 nu este una care trebuie ignorata si data uitarii, asa cum au facut radiourile mari de pe la noi.

4. De ce nu va auziti si pe FM?

Pentru ca nu dispunem de fondurile necesare pentru a iesi in FM. Noi ne-am dori, dar din pacate nu putem. Costurile care tin de obtinerea licentei si amenajarea studioului sunt mult prea mari. Pe viitor, daca vom avea posibilitatea financiara, o sa iesim si pe eter.

Ce te-a atras la Play Radio ?

View Results