Istoria Radio Bandit

Sa incepem cu istoria noastra. Ne-am gandit sa deschidem acest Radio in vara anului 2009. Dj-ii erau pe atunci in numar de 3 : Dj Bandy , Alex (pe vremea aia era numit bobocelu deoarece era cel mai mic dintre noi) si Dj Rika care nu se mai afla printre noi. In luna august a anului 2009echipa a luat vacanta o luna iar cand am revenit , in septembrie , ne-am certat … Dupa mai putin de doua saptamani a inceput o noua etapa.

O etapa in care emiteam non-stop, 24 h /7 . In mai eram doar Dj Bandy si Alex si desigur sa nu-l uitam pe Dj Mario care n-i s-a alaturat deoarece Dj Rika nu mai facea parte din echipa noastra. Am uitat sa precizam ca dupa ce ne-am certat, am pierdut serverul, am pierdut id`urile de messenger (unde erau toti ascultatorii), dar am reusit sa ne ridicam pana la Craciunul anului 2009 am reusit sa ajungem seara la aproximativ 110 persoane ce ne ascultau zilnic.

Dj Cyuby (Live din Jicuv dupa cum se auto-numea ) sa alaturat si el echipei noastre de, insa la nici macar o luna dupa asta , Dj Mario nea parasit din cauza unor probleme personale.

In Ianuarie 2010 echipei sa alaturat (probabil multi dintre voi il cunoasteti) Dj Style, era ascultator de Radio Bandit inca din luna noiembrie 2009, iam propus intro seara sa faca o emisie si el a acceptat si asa a ajuns un ascultator dj.

Pe data de 14 Februarie a venit o noua forta =)) . Dj Johnny cine nu il cunoaste? la fel ca si Dj Style era si el un ascultator dar cu mici experiente …

Timpul a trecut… Dj Cyuby ne-a parasit prin luna Mai a anului 2010 . A venit vara … emisiile erau putine pe Radio Bandit , mai luam si flooduri si am pierdut multi ascultatori .

Mai ramsesera doar jumatate din ei.

Razvy (Francezu nostru) a venit in echipa in luna iulie . Nu era foarte dezghetat , vorbea doar cu pistolul la cap :)) , dar acum trebuie sa ii punem pistolu la cap ca sa TACA !! =))

Radio Bandit a luat vacanta . Dj Style si Alex au fost in Romania. Pe Radio Bandit nu au mai ramas decat Dj Bandy , Razvy si Dj Johnny.

Ne-am intors din vacanta , cu bateriile reincarcate si am inceput iara emisiile zilnice, muzica , cea mai buna . Site nou, Radio Bandit o noua FATZA!

Dj Style ne-a parasit prin luna Octombrie..

Asadar am ramas 4 dj , Bandy, Razvy, Alex si Johnny . Am avut mici tentative de a adauga echipei noastre alti dj dar din pacate nu au dovedit a fi destul de seriosi.

A venit si iarna . La Radio Bandit mergea din ce in ce mai bine…Craciunu a trecut cu bine.. Anul nou…am facut pentru voi, ascultatorii fideli chiar si o sectiune unde puteti cere preferintele voastre cand nu este dj in emsie.

In luna februarie a acestui an (2011) au mai venit doi dj aici , la Radio Bandit : Dj Mark si Bestia (Raluca). Acum suntem 6 dj : Alex, Bandy, Mark, Johnny , Razvy si nu in ultimul rand BESTIA..