HaHaHa Production Romania

HaHaHa Production Romania a luat nastere in anul 2009 si mizeaza pe competenta membrilor sai in materie de muzica.

“La inceput, a fost ideea. Era frumoasa si ne-a facut sa… zambim. Asa ne-am nascut “

Smiley alaturi de alti producatori au reusit sa mute studioul in octava superioara, transformandu-l intr-unul dintre cele mai cunoscute branduri de productie muzicala din Romania.

“Suntem efervescenti si autentici. Ne place sa cream, sa inventam. De asta o sa apreciem mereu si ce-am facut ieri, si ce-o sa facem maine.”

Servicii oferite

Production – presupune intreg procesul de productie muzicala: de la idee, la inregistrare, mixaj, post-productie si masterizare. Toate acestea pentru o gama variata de genuri muzicale: r’n’b, pop, dance, hip hop, electro .

Management – Serviciile oferite de Management implica PR & digital PR, online development, booking, asistenta legala si financiara. (Colaborand cu cei mai buni regizori si producatori video din tara, HaHaHa Management se poate mandri cu peste 20 de videoclipuri cu povesti diferite.)

“HaHaHa Production inseamna primul contact dintre zambet trimis si zambet primit. Iar rezultatul este formarea unei tabere comune de creatie, in care producatorii si artistii urmaresc ideea si o propaga mai departe pe portativ, de la prima nota data de instrument, pana la ultima lasata sa curga din corzile vocale. – MUSIC IS THE SPIRIT, SMILING IS THE WAY TO DO IT!”