Giulia si Bere Gratis, concert live la Kiss FM / 15 iunie 2013

Giulia Anghelescu si Bere Gratis au fost invitatii Carcotasilor vineri dimineata în studioul Kiss FM, unde au cantat live noua piesa “Doua inimi” pentru fani si au vorbit despre colaborarea lor.

“Mie imi place foarte mult piesa si mi s-a parut o alaturare interesanta”, a declarat Giulia în privinta cantecului “Doua inimi”.

Mihai Georgescu le-a spus Carcotasilor ca este doar începutul colaborarii dintre Bere Gratis si Giulia. “Vom merge împreuna la cateva evenimente, unde vom pregati si alte lucruri în afara de acest cantec, din repertoriul nostru si din cel al Giuliei. O sa fie o asociere mai mult decat interesanta”, a afirmat el.

“Mi-a placut foarte mult melodia. Acum îmi dau seama ca ati adus-o pe Giulia pentru ca era ciudat sa cantati ‘sapte zile din sapte’ singuri”, a declarat si Mihai Gainusa, dupa ce invitatii au cantat live piesa.

“Mi-au placut si versurile despre copii. Nu stiu daca Giulia a fost sincera cand a cantat ‘Într-o buna zi ar fi bine sa stii: vor fi si doi, trei copii, patru, cinci, sase'”, a glumit Carcotasul. “Nu. Eram usor ironica. Sper ca sotul n-a ascultat. Poate nu. Doar unul”, a raspuns Giulia.