Ghesi Romania

Ghesi a luat nastere prima data doar ca idee de afacere in 2004, urmand o perioada de 3 ani pentru analiza pietei locale din Romania.

Ofera servicii de inregistrare domenii, gazduire web si inchiriaza la preturi accesebile servere dedicate si servere virtuale (VPS).

“Daca in anul 2007 Ghesi nu ar fi intrat pe piata de gazduire web, poate si la ora actuala ati gasi pachete de gazduire cu 150, 200 și 500 Mb spatiu de stocare la preturi exagerat de mari.”

Sa fim cat mai sinceri va putem spune ca noi am deschis piata in 2007 oferind primele pachete de gazduire din Romania cu spatiu pentru stocare de 10, 20 și 30 Gb. Urmatorul pas pentru Ghesi este vizibilitatea internationala.

Ghesi este acum un important furnizor de gazduire, oferind solutii fiabile si scalabile catre clientii din toate sectoarele de afaceri.

“Suntem dispusi sa va oferim servicii de o calitate excelenta. Echipa noastra are o experienta de mai mult de 16 ani in domeniul IT si Web.”

Suportul oferit clientilor este punctul nostru forte, fie ca ai un cont de 10€ sau unul de 100€ te vom trata cu aceasi atentie, fiecare problema este atent analizata si intotdeauna vom gasi o solutie in cel mai scurt timp posibil.

Nu vom folosii termeni sofisticati sau prea tehnici pentru a va raspunde, astfel incat sa intelegeti si dvs. situatia.

Ghesi intelege nevoile dumneavoastra asa ca suntem 100% hotarati sa oferim servicii de o inaltă calitate. Am creat o solutie completa de gazduire pentru ca site-ul dumneavoastra sa fie repede si usor pus online. In mileniul tehnologiei este foarte important ca site-ul dvs. sa fie accesabil tot timpul.

Tehnicienii de suport si vanzari sunt aici ca sa va asiste, sunt recunoscuti ca fiind una dintre cele mai bune, mai devotata si mai prietenoasa echipa în domeniul gazduirii web. Va oferim ore de suport extins prin telefon, live chat si un sistem de tichete prin e-mail 24x7x365.

Satisfacerea dumneavoastra reprezinta cel mai important lucru pentru noi iar echipa noastra va lucra sa rezolve orice fel de probleme pe care dumneavoastra le-ați avea. Daca avem nevoie de mai mult timp pentru cercetare veti avea oricand posibilitatea de a conta pe un raspuns prompt, cu rezolutie.