Gala Records Romania

Gala Records este o casa de productie audio romaneasca ce s-a infiintat anul 2004 prin asocierea a doi dintre cei mai de success compozitori: Laurentiu Duta si Gabriel Huiban. Pana in anul 2008 si-a desfasurat activitatea doar ca studio de productie muzicala, colaborand cu unii dintre cei mai valorosi artisti autohtoni.

In urmatorul an, managementul companiei a fost preluat exclusiv de catre Gabriel Huiban. Acesta a multiplicat activitatile pe mai multe planuri: Management, Booking, Recording studio si Publishing. Astfel, devenind primul label independent ce poate asigura toate etapele prin care trece un artist, incepand din studioul de inregistrari si culminand cu aparitia sa in fata publicului.

Ofera o gama larga de servicii pentru artisti sau companii: productie muzicala, compozitie, inregistrare, procesare si mastering.

Cativa dintre artistii care au colaborat cu casa de productie Gala Records:  Akcent, Anna Lesko, Dj Project, Heaven, Giulia, Andreea Banica, Cristina Rus, Delia, Talisman, Hi-Q, Cristiana Raduta, Pavel Stratan, Cleopatra Stratan. Puteti gasi mai multe informatii accesand pagina oficiala.