Focus Fm

Radio Focus Fm este un post regional a grupului Evenimentul Romanesc lansat in vara anului 2000. Aici stirile sunt asezate in top iar muzica difuzata este selectata cu mare grija pentru ca ascultatorii sa se poata bucura de cele mai bune informatii ori cele mai apreciate melodii.

A adoptat formatul Adult Contemporary, publicul tinta fiind cel cu varsta cuprinsa intre 18 si 40 de ani.

In anul 200 a mai facut un pas inainte prin extinderea emisiei, fiind primul post de radio din Buzau care acopera municipiul Ramnicu Sarat si localitatile limitrofe, pana in judetul Vrancea.

Focus Fm este prima retea radio din judetul Buzau, cu doua frecvente distinct: 93.8 Fm la Buzau si 104.7 la Ramnicu Sarat, ceea ce ii asigura cea mai buna acoperire in raport cu celelalte posturi de radio.

Practic, reteaua reuseste sa acopere tot tronsonul de autostrada DN 2 E85. Drumul national 1 este acoperit pina în judetul Prahova, la limita orasului Mizil. In partea de sud-est, spre judetul Braila se aude pina în orasul Faurei. O investitie de anvergura urmeaza sa fie realizata în perioada urmatoare pentru o mai buna acoperire a zonei de nord a judetului, traversata de DN 10 Buzau-Brasov.

Toate productiile de post: jingles, promo, semnale de post sunt realizate in studiouri profesionale din Bucuresti si Londra. Ca voci de post, au colaborat actorii Claudiu Istodor ( Teatrul Mic) si Stefan Sileanu ( Teatrul Nottara).

Ce te-a atras la Focus Fm ?

View Results