Domeniu nou pentru Radio Greu de Difuzat

Dragul meu fost coleg, Wazza a fugit cu domeniul vechi “greudedifuzat.eu” iar tot ce tine de acesta NU MAI ESTE VALABIL!

Ce s-a intamplat?
M-am saturat de figurile lui, i-am scos accesul de la pagina de facebook, i-am dat block si etc. De ce ? e un om de nimic. Ii place sa profite de oameni, de orice/oricine, pana nu mai are nimic de castigat. Asa ca am ales sa continui singur.

Totusi am vrut sa fiu bun si sa-i las contul de la firma de hosting, unde era si domeniul, pentru ca mai erau ceva bani in el. El se gandeste sa schimbe NS-urile domeniului si s-o ia pe cont propriu cu postul de radio.

“Ba esti tu nebun? Ce ai facut ca sa meriti asta? Sa-ti aduc aminte ca de cand am inceput proiectul, tu nu ai facut mai nimic ? Tot ce ai facut a fost sa vii la emisii. Atat. Eu m-am ocupat de playlist, eu am facut site-ul, eu am facut sistemul de request-uri, eu m-am ocupat de starea tehnica, eu facusem la un moment dat TV-ul, eu am platit IN MARE PARTE TOTUL.

“Acuzatii nefondate” ? iti urez multa bafta pe viitor, eu nu am de gand sa renunt pentru ca te crezi tu mare om si imi furi munca de peste 2 ani de zile.

Singura adresa valida, de acum inainte, va fi greudedifuzat.net.