Discovery Fm

Discovery Fm este un post de radio regional din Republica Moldova ce emite pe frecventa 96.2 Mhz in municipiul Chisinau si la aproximativ 30-40 km de acesta.

Programul de emisie este de 24 de ore din 24, sapte zile pe saptamana.

Audienta principala a postului (in baza unui sondaj statistic) o constituie ascultatorii cu varste cuprinse intre 25 si 45 de ani, cu un venit ce depaste media, adica cea mai solventa parte a populatiei, precum si tinerii ce tind sa se alature acestui grup social.

In acest moment, ascultatorii din mediul online pot fi nedespartiti de radioul preferat, ce le aduce cea mai buna muzica.

Discovery Fm si-a propus sa difuzeze emisiuni de stiri, de divertisment, talkshow-uri condimentate cu hiturile momentului. Deasemenea, postul de radio din Moldova ofera o deosebita importanta evenimentelor si ceremoniilor municipale si republicane.

“Noi propunem plasarea publicitatii dvs. in direct si pe site-ul postului nostr. Vom fi bucurosi sa colaboram cu persoanele fizice si juridice pentru elaborarea diverselor proiecte, sponsorizari si crearea emisiunilor noi.”

Ce te-a atras la Discovery Fm ?

View Results