Dexter Host

Dexter Host ofera clientilor sai cele mai flexibile solutii ale infrastructurii de colocare si management al serviciilor, toate operand pe cele mai performante tehnologii disponibile pe piata.

Servicii oferite

  • Licente Soft (Certificate SSL, Licente VHMCS, Licente CPanel)
  • Servicii Web (Gazduire Web, Gazduire Radio, Reseller Radio, Inregistrare Domenii)
  • VPS/Dedicat (Server VPS, Servere Dedicat)

“Datacenterul este dotat cu solutii HVAC de aer conditionat, back-up generator pentru energia electrica si supraveghere video. Cele 3 unitati de aer conditionat (HVAC) de foarte mare capacitate asigura temperatura optima pentru functionarea in cele mai bune conditii a echipamentelor colocate.

Interfata acestora ofera control pentru temperatura si umiditate. Aceste echipamente sunt monitorizate in permanenta de catre inginerii de sistem. Racirea echipamentelor se realizeaza de sus in jos, prin grilele montate in pardoseala super inaltata.”

Informatiile gazduite pe serverele Dexter Host sunt instant accesibile din orice colt al lumii datorita conexiunilor “upstream” realizate in Frankfurt si Bucuresti prin intermediul celor mai prestigiosi provideri din lume: Global Crossing, TINET, Level 3.

INFO: Ofera servicii profesionale de gazduire pe servere Super Micro, dual processor Intel XEON Nehalem Quad Core 2.0 cu Hdd SAS si SATA II, 16GB RAM DDR3 sub platforme Linux, panou de administrare gazduire cPanel, MySql 5.x, PHP 5.x, servere colocate in GTS Telecom Data Center – Roma , Italia

[mappress mapid=”147″]