City Radio

City Radio este singura retea regionala din nordul Transilvaniei, care difuzeaza emisiuni in limba maghiara.

Din mai 2005, emite in Satu Mare pe frecventa de 106.4 Fm, iar din luna aprilie 2006 este receptionat si la Carei pe frecventa de 93.8 Fm, reusind astfel acoperirea totala a populatiei maghiare din judetul Satu Mare. Locuitorii orasului Zalau, pot asculta emisiunile difuzate de City Radio din octombrie 2009, pe frecventa 103.3 Fm.

Astfel, cu trei frecvente si cu un soft de automatizare performant (42 Net), emite 3 emisiuni paralele, pe cele 3 frecvente, cu un playlist comun, insa interventii, grupaje de stiri si calupuri publicitare diferite.

Prin structura de programe si muzica difuzate, se adreseaza in principal unui grup tinta de ascultatori cu varsta cuprinsa intre 15 si 49 de ani, cu studii medii si superioare, active in viata economica si sociala.

Pe langa programul de divertisment, City Radio pune accent deosebit si pe programele cu caracter informativ, difuzand grupaje de stiri actualizate din ora in ora, precum si interventii in direct cu acelasi caracter. Formatul radioului este generalist, acesta cuprinzand: informatii, stiri, divertisment si muzica din anii ’80, ’90 si 2000.

Ce te-a atras la City Radio ?

View Results