Bitter Sweet Music

bittersweetmusic.ro

Acoperire Online
Data lansarii aprilie 2016

Prezentare proiect

Include informatii actualizate despre postul de radio

Ideea Bitter Sweet Music a aparut in aprilie 2016. Numele radioului este in mare masura inspirat de o melodie a lui Garry B. - Bitter Sweet.

Pentru fiecare dintre noi inceputul a fost greu, dar incarcat de inedit, insa ceea ce ne-a unit intr-o echipa, consolidand si maturizand trairile noastre interioare, a fost pasiunea pentru radio.

Petreceti putin timp cu noi sa vorbim despre aceasta frumoasa latura a noastra, MUZICA.
Info! Pentru moment nu exista posturi de radio similare!
ID Radio: #155, Publicat: 1 luna in urma

Radio5 Romania

Radio5 este un post de radio online românesc care a început să emită în anul 2019. Sloganul radioului este “We play the best hits from Top 40” din anul 2019.

Radio Pro Hit Manele

Radio Pro-Hit este un radio online care se dedica tuturor romanilor care stiu sa aprecieze muzica buna: manele, chef party, etno, etc prin programele sale care sunt realizate in stil propiu si care sunt oferite online pentru ascultatorii nostri. Lansati in 10 August 2010 Exclusiv online.

Radio Prahova

Statie locala axata în primul rând pe muzică, dar și pe informații de actualitate, internă și internațională.

Play Radio Hit 90s

Atunci când vrei să te încânți cu minunatele piese din anii 90, ar trebui să asculți Play Radio Hits 90s. Italo-disco și euro-disco vei auzi aici, adică toate pisele care animau petrecerile din liceu sau ale părinților tăi. Acest radio este perfect pentru nostalgici.