Info: Temporar am sistat adaugarea posturilor de radio pe site. Iti multumim pentru intelegere!

Postul de radio pe care il detii nu este promovat pe ascultalive.ro ? Nimic mai simplu !

Trimite-ne numele, sigla, pagina web oficiala si link-ul de ASCULTA LIVE al radioului pe adresa de contact. Te rugam sa mentionezi categoria in care sa fie adaugat.

Imediat ce informatiile trimise de tine vor ajunge la noi, radioul va fi analizat. Daca acesta va fi acceptat iti vom confirma inregistrarea pe adresa de email de la care ne-ai contactat.

Important: 

1. Ne rezervam dreptul de a selecta radiourile propuse in functie de urmatoarele criterii: timp de functionare, calitatea emisiunilor difuzate, numele ales, istoria radioului, activitate online.

2. Daca stream-ul postului de radio transmite in format AAC si AAC+, nu va garantam ca acesta va putea fi si ascultat in mod direct pe ascultalive.ro. Pentru o mai buna vizibilitate, e indicat sa transmiteti  pe doua flux-uri diferite (AAC + si MP3), din pacate cel din urma consuma mai multe resurse de sistem si implicit un volum generos de trafic.

Ce castigi daca iti adaugi postul de radio in baza noastra de date !

  • Ascultalive.ro este portalul posturilor de radio online, FM, AM si DAB, special realizat pentru a ajuta promovarea rapida a stream-ului radio si paginii web.
  • Toate radiourile ce exista pe ascultalive.ro, beneficiaza de pagina individuala, in care sunt incluse informatii cu caracter de promovare.

Apreciem daca promovarea este reciproca ! – click aici pentru widget!