Sighet Fm

Sighet Fm este primul post de radio 100% local din […]

Sighet Fm este primul post de radio 100% local din Maramuresul istoric lansat pe 27 martie 2009 ce emite 24 de ore din 24 pe frecventa  89.3 Fm dar si pe internet.

Este unicul radio regional din Sighetu Marmatiei cu o dotare tehnica internationala de ultima generatie, cu o acoperire radio de mare putere, studiouri echipate la standarde nationale, un post de radio cu un sunet exceptional ce-i ofera posibilitatea de a fi identificat automat de ascultator.

“Indiferent de ora, mereu alaturi de tine indiferent ca esti in masina, la serviciu, acasa, intr-un local sau chiar in club. Fiindca muzica de aici o vei auzi deopotriva in club sau la posturile muzicale TV.”

Formatul este predominant HHR (Hot Hit Radio) asezonat cu CHR (Contemporary Hit Radio), cu concentrare pe publicul activ si tanar, dar care ofera si posibilitatea ca toti ascultatorii indiferent de varsta, sa identifice in muzica difuzata, pe parcursul unei ore, un slagar din viata sa.

“Fie ca esti somnoros sau obosit, fie ca esti vesel sau trist, fie ca muncesti si te bati cu criza, important e sa stii ca pe 89.3 Fm ai un radio ce traieste si difuzeaza programe pentru tine.”

La Sighet Fm poti asculta stiri regionale, hiturile momentului, slagare, emisiuni de divertisment cat si talk-show-uri.

Sloganul “alaturi de tine” doreste sa sublinieze faptul ca, pentru prima oara in municipiul Sighetu Marmatiei, ascultatorii au parte de un radio cu stiri si emisiuni locale dedicate sighetenilor si maramuresenilor, in general.

Ce te-a atras la Sighet Fm ?

View Results