Radio Romantic

ROMANTIC FM este un brand construit si valorizat cu grija […]

ROMANTIC FM este un brand construit si valorizat cu grija in cei aproape 15 ani de la lansare. Este singurul post de radio cu format Easy Listening (European Oriented), care acopera hiturile europene ale anilor ‘60, ‘70, ‘80, ’90, dar s,i pe cele de peste ocean (inclusiv America Latina, care este bine reprezentata).

Doar aici poti sa redescoperi starea si atmosfera pe care in mod obisnuit le-ai pierdut calcand asfaltul solid al trotuarelor, printre masini si semafoare, pe frecvente zgomotoase, tari, intre imensele imbinari de metal, sticla si beton, carora, cu sunete scurte, seci, le conferi linii drepte, muchii si colturi: blocuri.

Toamna este altceva decat o macara infipta intr-un munte de noroi, iarna nu este doar o factura, primavara este asteptata cu bucurie si vara se traieste impreuna cu fluturii.

Este un radio cu personalitate, un produs “premium exclusive” si unic pe piata media romaneasca.

Un brand construit si valorizat cu grija in cei aproape 15 ani de la lansare, fiind singurul post de radio cu format Easy Listening (European Oriented), care acopera hiturile europene ale anilor ‘60, ‘70, ‘80, ’90, dar si pe cele de peste ocean (inclusiv America Latina, care este bine reprezentata).

ROMANTIC FM este singurul post de radio din fm-ul bucurestean care difuzeaza cu consecventa vechile slagare romanesti.

In Bucuresti el ocupa locul trei in topul cotelor de piata.

“Muzica, nu zgomot” s-a impus mai mult decat ca un simplu slogan. Este o abordare care ne-a diferentiat de toate celelalte posturi. Si care ne-a adus publicul aproape. Si l-a facut sa ne ramana fidel.

Fidelitatea ascultatorilor are un mod de exprimare perfect masurabil. Comparativ cu alte statii, timpul mediul de ascultare este mult mai mare in cazul Romantic FM, iar audientele sunt crescute inclusiv in extra prime time.

“Starea de bine” are succes indiferent de ora!

Ce te-a atras la Romantic FM ?

View Results