Magic FM

Postul de radio Magic FM apartine trustului SBS Broadcasting Group […]

Postul de radio Magic FM apartine trustului SBS Broadcasting Group iar de la infiintarea sa la 11 ianuarie 1990 a fost cunoscut sub diverse nume: Star FM, Uniplus Radio si Uni Fan.

Incepand cu februarie 2006 a emis sub numele de Magic FM. A fost infiintat de o echipa de studenti pasionati ai muzicii si initial a operat pe frecventa 69.8 MHz in Bucuresti.

Sloganul postului de radio se intituleaza “Muzica inimii tale” iar publicul tinta este cel cuprins in intervalul de varsta 33 – 49 de ani.

De-a lungul timpului a reusit sa se extinda pe piata radiourilor din Romania avand pana in ianuarie 2010 nu mai putin de 28 de statii locale.

In ceea ce priveste audientele la nivel urban se situeaza abia pe locul 8 cu 332 de mii de ascultatori din totalul populatiei peste 11 ani si 277 de mii de ascultatori din categoria publicului comercial cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani.

Pe Bucuresti lucrurile stau putin mai bine, Magic FM inregistreeaza 105 mii ascultatori din cateogria peste 11 ani si 87 de mii de ascultatori din categoria publicului comercial. Aceste audiente se datoreaza si faptului ca se adreseaza mai mult publicului cuprins intre 33 si 49 de ani.

Echipa este compusa din: Raul Brebu, Liana Stanciu, Marius Ioane, Dominique Iancu, Eugen Huculici, Emanuel David, Ioana de Hillerin, Catalin Stefan, Alina Anea, Ana Maria Ivan, Alexandru Andrei, Selma Iusuf, Alexandra Chihaia.

Ce te-a atras la Magic FM ?

View Results