Radio Favorit

În 7 iulie 2004, pe frecvenţa 92,6 Mhz Oradea s-au […]

În 7 iulie 2004, pe frecvenţa 92,6 Mhz Oradea s-au auzit primele melodii populare româneşti, primele cântece etno sau de petrecere şi primele manele difuzate vreodată de un post de radio local.

Favorit FM a promovat un format de nişă, adresat iubitorilor muzicii de petrecere, activi social, cu varste între 16 şi 45 de ani. În timp, programul muzical a fost completat cu unul informativ. Infoshow-uri, fotbal şi manele, concursuri interactive, sunt ultimele surprize favorite.

Ele aduc mai multă implicare în viaţa cotidiană, modifică formatul ştirilor şi completează programul muzical cu folclor balcanic, muzica lăutărească, romanţe şi muzică interbelică. La implementarea lor va contribui aceeaşi echipă care a asigurat succesul şi în ultimii doi ani, oameni tineri dar experimentaţi, iubitori de folclor şi muzică de petrecere şi deopotrivă preocupaţi de ce se întamplă în jur.

Favorit FM Oradea emite 24 de ore din 24, 7 zile pe săptămână şi poate fi recepţionat în Oradea şi în imprejurimi pe o distanţă de 20 de kilometri, beneficiind de o audienţă potenţială de 300 de mii de locuitori.

Ce te-a atras la Radio Favorit ?

View Results