Radio Credinta

Radio Credinta este un post de radio online cu muzica […]

Radio Credinta este un post de radio online cu muzica crestina, predici si slujbe religioase transmise in direct.

“Pe calea internetului, cuvantul Evangheliei coboara de amvoane si patrunde in suflete si constiinte. Acesta e motivul infiintarii  acestui radio.”

Aflat sub patronajul Arhiepiscopiei Ortodoxe Romane din America a inceput sa transmita din 11 noiembrie 2012, muzica crestina pe internet.

Grila de programe este alcatuita din emisiuni cu caracter religios, cultural, social, muzical si informative, emisiuni ce se doresc a fi spatii de intalnire dintre Evanghelie si sensibilitatile omului contemporan.

La Radio Credinta se promoveaza muzica religioasa romaneasca de influenta bizantina, dar nu numai. Unele emisiuni sunt cu o adresa speciala pe grupe de varste (copii, adolescenti si studenti) in care pe langa teme specifice se incearca promovarea valorilor crestine.

“Avem o stransa colaborare cu preotii din parohiile Arhiepiscopiei Ortodoxe din cele doua Americi.”

In fiecare duminica si zile de sarbatoare se transmite in direct Sfanta Liturghie si Vecernicia  din Catedrala Arhiepiscopala.

Colectivul redactional al radioului este format dintr-o echipa tanara, cu studii din diferite domenii: muzicologie, jurnalism, teologie, medicina, filologie, filozofie, teatru.

Ce te-a atras la Radio Credinta ?

View Results